• 260

  Neuro Iași-Spitalul Clinic de Urgență...
  0 recenzii

 • Spitalul Clinic de Urgenta "Prof. Dr. Nicolae Oblu" Iasi este o unitate sanitara publica a carei faima, datorata unei istorii de peste 30 de ani, este confirmata si imbogatita de performantele actuale.
  Spitalul asigura intreaga gama de prestatii apartinand specialitatilor: neurochirurgie, neurologie si oftalmologie, in sistem ambulator, internari de zi si stationar – pentru toate categoriile de morbiditati specifice.
  Spitalul a fost infiintat la data de 11.11.1972 de catre Prof. Dr. Nicolae Oblu. Denumirea initiala a institutiei a fost Spitalul Clinic nr. 3 Iasi. Din august 2002 denumirea unitatii a fost Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Treime" Iasi. Iar din noiembrie 2007 denumirea spitalului este Spitalul Clinic de Urgenta "Prof. Dr. Nicolae Oblu" Iasi.
  Spitalul este clinic universitar cu specialitatile neurochirurgie, neurologie, oftalmologie, neuro-oftalmologie, anestezie - terapie intensiva, radiologie - neuroimagistica, explorari functionale, analize medicale, anatomie patologica, precum si echipe specializate de neurochirurgie vasculara, neurochirurgie spinala si neuro-oftalmologie.

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 260 Creează un Cont Business
  pentru Neuro Iași-Spitalul Clinic de Urgență Prof. Dr. N. Oblu
  Arrow-right