• 339

  TERRA Centrum- Criosaună/ Salină
  0 recenzii

 • Singura salină terapeutică din Iași. Salina TERRA Centrum este singura salina care este mai eficienta decat salina din mediul natural, deorece tine sub control nivelul de aerosoli, umiditatea si temperatura.

  Ideea de a aduce o salina cu beneficii terapeutice la Iasi i-a venit administratorului TERRA Centrum, Gabriel Achelaritei, dupa experienta personala alaturi de cei doi copii ai sai, Andrei si Serban, primii beneficiari a terapiei la salina TERRA Centrum.

  Recomandarile pentru terapie sunt de minim 2 cure a 10 zile/an si drumurile Iasi-Salina Tg. Ocna doar in concedii nu erau de ajuns pentru terapiile necesare copiilor. Astfel, s-a gandit sa aduca la Iasi o salina brevetata, doar in scopul terapiei!

  TERRA Centrum este prima salina din Iasi care a creat si pastrat spatiul doar in scopul terapiei. In cadrul salinei se mai fac ateliere pentru copii, dar nu s-au organizat niciodata petreceri, spatiul fiind destinat doar terapiei si pastrat in conditiile atmosferice optime. De altfel, consumul de lichide sau alimente este interzis in timpul si imediat dupa sedinta de salinoterapie de la TERRA Centrum, motiv pentru care nu atasam oferte de cafea si ceaiuri adultilor care aleg terapia la TERRA Centrum!

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 339 Creează un Cont Business
  pentru TERRA Centrum- Criosaună/ Salină
  Arrow-right