• 388

  Club Moving Iași
  0 recenzii

 • Club Moving Iasi a fost cel de al doilea club deschis in Romania. Aflat in incinta hotelului Moldova in centrul orasului, el a devenit in scurt timp cel mai apreciat centru de sport si relaxare din Iasi.

  Club Moving Iasi pune la dispozitia membrilor sai o gama larga de facilitati printre care: piscina acoperita (16 m x10 m) cu sezlonguri in zona de relaxare, studio cardio (150 mp) echipat cu 5 tipuri de masini dedicate antrenamentului cardiovascular: benzi de alergare prevazute cu tv si internet, biciclete eliptice, steppere, biciclete ergonomice si biciclete statice; sala fitness (175 mp) dotata cu aparate de ultima generatie; studio cycling (45 mp); studio aerobic (100 mp); sauna uscata, sauna umeda si o zona destinata copiilor: Kids Club (parintii se pot antrena linistiti, lasand copiii sub supravegherea personalului nostru). Aparatura folosita este gama de top Technogym.

  Accesul in cadrul clubului se realizeaza prin intermediul cardului de membru, acesta fiind nominal si netransferabil.

  Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati pe adresa de email iasi@clubmoving.ro sau la telefon 0232 210 765 sau sa ne vizitati la clubul nostru aflat in incinta hotelului Moldova.

  Club Moving Iasi este mai mult decat un club de fitness, este un stil de viata!

  Moving it's life!

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 388 Creează un Cont Business
  pentru Club Moving Iași
  Arrow-right