• 402

  Kangoo Club Iași
  0 recenzii

 • Kangoo Club Iași: Kangooul, datorita arcurilor lui eliptice si benzilor de intindere este dezvoltat definitiv pentru protectia impotriva lovirii. Aceasta forma speciala este o protectie mai buna decat toate celelalte existente in comert in zilele noastre, pentru ca prelungeste timpul pocnirii, cum banda de intindere actioneaza cu putere opusa asupra puterii care actioneaza in jos. Intareste sistemul imunitar, inima si plamanii.

  Kangoo-ul este recomandat acelor persoane, care doresc sa foloseasca si mai multa energie, astfel incat vor sa reduca puterea "pocnirii" care actioneaza asupra articulatiilor si coloanei vertebrale.

  Kangoo-ul dezvolta in acelasi timp partea inferioara si superioara a corpului, fara sa fie afectat de alte diferite influente daunatoare.

  Kangoo, practicat ca un sport de timp liber in mod continuu, face posibila dezvoltarea multilaterala a aptitudinilor copiilor, mai ales in privinta mobilitatii lor artitrice, capacitatii de coordonare, rezistenta, simtul ritmului si miscarea dinamica.

  Kangoo, impreuna cu aerobic si celelalte sporturi de dans, ofera nu numai o conditie buna, silueta frumoasa, ci prin bucuria sariturii imbogateste monotonia vietii noastre cotidiene cu o experienta uriasa, pe langa protectia sanatatii, care poate sa devina o cultura fizica exceptionala.

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 402 Creează un Cont Business
  pentru Kangoo Club Iași
  Arrow-right