• 157

  IndependNet - rețeaua teatrelor indep...
  0 recenzii

 • Ce e IndependNET?

  IndependNET este o rețea a companiilor și teatrelor independente din România, o platformă de comunicare și un mod de a ajunge la un public mai numeros și mai divers, prin expunere reciprocă.
  Momentan, din rețea fac parte șase membri: Váróterem Projekt și Reactor de creație și experiment din Cluj-Napoca, Teatru Fix din Iași, Auăleu Teatru din Timișoara, Godot Teatru și unteatru din București.

  Ce ne propunem?

  Ne dorim ca IndependNET să funcționeze ca o formă de organizare minimală a companiilor și teatrelor independente din țară. În cadrul rețelei se vor încuraja colaborările de orice fel, de la schimburi de spectacole sau artiști la dezvoltarea de proiecte împreună. Prin facilitarea unor interacțiuni și a unor schimburi de idei, urmărim creșterea nivelului artistic al spectacolelor independente, precum și creșterea vizibilității acestora. Scopul principal este acela de a de a ne cunoaște, de a comunica și a ne sprijini reciproc, de a câștiga împreună un public și parteneri noi.

  Cum funcționează?

  Vom realiza o bază de date utile ale membrilor IndependNET (date de contact, date tehnice etc.), care vor fi afișate online pe pagina noastră web și disponibile oricărui operator cultural independent interesat de o colaborare cu membri ai rețelei.
  De asemenea, în cadrul unui proiect finanțat de de Administrația Fondului Cultural National și Departamentul pentru Relații Interetnice , va avea loc anul acesta un schimb de spectacole între cei șase participanți, care vor fi găzduiți de colegi de rețea din alte orașe. Aceste deplasări sunt un punct esențial al IndependNET, care își propune să faciliteze în viitor alte asemenea schimburi.

  Cum devii membru?

  Poți deveni membru, completând formularul de mai jos.Pentru a deveni membru, e important să îndeplinești minim două dintre criteriile de eligibilitate.
  După completarea formularului, vei fi contactat de un reprezentant al rețelei pentru mai multe detalii.
  http://goo.gl/forms/iVpcIwKxQx

  Ce beneficii ai ca membru?
  -intri în contact cu alți operatori teatrali independenți
  -poți participa la viitoare proiecte ale rețelei
  -spectacolele tale se pot deplasa în alte orașe, câștigând un nou public

  ------------------------------------------------------

  Mi az IndependNET?
  Az IndependNET a romániai független szférában dolgozó színházak és társulatok hálózata, amely egy nyitott kommunikációs platform létrehozása által lehetőséget kíván teremteni a kapcsolatépítésre, a nézői réteg szélesítésére és színesítésére, valamint a művészi munka láthatóságának növelésére.
  Jelenleg a hálózat hat tagból áll: a kolozsvári Váróterem Projekt és a Reactor (alkotóti és kísérleti műhely), a jászvásári Fix Színház, a temesvári Auăleu Színház, a bukaresti Godot és az Unteatru színházak.
  Mik a céljaink?
  Célunk az, hogy az IndependNET a romániai független színházak könnyen átlátható szerveződése legyen. A hálózat támogatja az együttműködések bármely formáját: előadások vagy művészek utaztatását, közös projektek létrehozását, stb. Fő célunk az, hogy megismerjük és támogassuk egymás munkáját, kapcsolatokat alakítsunk ki és közösen fejlesszünk ki olyan módszereket, mely által egy új közönségréteghez és partnerekhez jutunk el.
  Hogyan működik?
  Az IndependNET hálózat tagszervezeteinek részvételével létrehozunk egy olyan adatbázist (elérhetőségek, technikai adatok, stb.), amely bárki számára elérhető lesz a honlapunkon, aki együttműködést szeretne kezdeményezni ezekkel a színházakkal és/vagy társulatokkal.
  Az AFCN és DRI által támogatott projekt keretén belül ebben az évben csere-előadás sorozatot szervezünk a jelenlegi tagok bevonásával. Ezek a kiszállások meghatározó részei az IndependNET hálózatnak, és a jövőben is hasonló együttműködések megszervezése a kitűzött célunk.

  Hogyan vállhatsz taggá?
  A weboldalon levő űrlapot kell kitöltened. Ha megfelelsz a követelményeknek, fel fog keresni egy munkatársunk a részletek tisztázása végedt.
  http://goo.gl/forms/iVpcIwKxQx

  Tagsági előnyök:
  • kapcsolatba kerülsz a többi független színház szervezőivel
  • részt vehetsz a rendszer jövőbeli projektjeiben
  • az előadásaid más városba utazhatnak, növelve a közönségedet

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie