• 435

  Little Texas Kids Village
  0 recenzii

 • Little Texas Kids Village: Departe de zgomotul si aglomeratia orasului, Little Texas este o oaza de liniste, locul ideal pentru relaxare si odihna, alaturi de familie si prieteni apropiati. Pe terasa noastra, parintii se bucura de o binemeritata pauza de la viata cotidiana, in timp ce in gradina, copiii se joaca si se distreaza in voie, sub privirile mandre ale parintilor…
  Daca cei mari descopera la Little Texas o lume americana autentica, de ce nu ar avea si cei mici propriul lor colt dedicat distractiei si jocului? Little Texas vine astfel in intampinarea familiilor care servesc masa in cadrul complexului cu un loc de joaca unic pentru copii, construit sub forma unui sat texan autentic, cu jocuri si activitati distractive pentru copii cu varsta intre 3 si 12 ani.
  Little Texas Kids Village este astfel singurul loc de joaca cu specific western din Iasi, in care copii vor descoperi lumea aventuroasa a Vestului Salbatic, alaturi de cowboy, indieni si alte personaje western indragite. Cele patru cladiri din satul texan ascund multe surprize si aventuri la tot pasul (saci cu bani, pusti, pistoale, lasouri), iar parcul exterior este dotat cu tobogane, balansoare si multe alte jocuri interactive.
  Inarmati cu zambete, multa voie buna si curaj, copiii vor descoperi in fiecare din cele patru cladiri (banca si posta, doctor, serif si inchisoare, bacanie) multe jocuri si activitati distractive!

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 435 Creează un Cont Business
  pentru Little Texas Kids Village
  Arrow-right