• 710

  Wedding Day
  0 recenzii

 • Infiintata in Ianuarie 2007, Compania Wedding Day s-a remarcat prin seriozitate, profesionalism si creativitate, ajungand sa se impuna pe piata de profil din Iasi, ca agentia full service ce ofera solutii optime de consiliere si organizare nunta, organizare si supervizare a evenimentelor speciale, aranjamente si decoratiuni nunti si petreceri

  Cu o experienta vasta in domeniu si lucrand cu un personal tanar si foarte bine pregatit, Wedding Day pune la dispozitia clientilor sai, servicii personalizate la standarde ridicate, solutii profesioniste si moderne, pregatire ireprosabilă si o atentie deosebita la detalii. Cu pasiune si creativitate, realizam decoratiuni pentru nunta combinand materiale si flori de texturi si culori diferite, folosim concepte noi si idei originale, pentru a transforma orice eveniment organizat de noi, intr-un moment unic, care să reflecte stilul şi personalitatea fiecaruia.

  Fie că vorbim despre organizare de nunta, decoratiuni nunta si aranjamente florale, despre organizarea unui botez, despre evenimente corporate sau private, vă suntem alături pas cu pas, oferindu-va consiliere gratuita, flexibilitate si, foarte important în contextul actual, cel mai bun raport calitate/pret! Credem cu tarie ca succesul nostru sta in gasirea solutiilor optime, adaptate cerintelor fiecarui client si ne mândrim cu cele peste 800 de nunti si evenimente organizate impecabil. Mulţumirile şi recunoştinţa clientilor nostri ne flateaza si ne obliga in acelasi timp sa ramanem, asa cum ni se spune, „cei mai buni”!

  Va asteptam cu drag să creionăm împreună detaliile unui eveniment de neuitat!

  Echipa Wedding Day - Organizare Nunti si Evenimente in Iasi - Aranjamente Florale si Decoratiuni Nunta

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie