• 344

  Annette Beauty Salon & Spa
  0 recenzii

 • Acum te poti bucura de „Frumusete, sanatate si relaxare” intr-un centru SPA deschis in zona Copou, intins pe o suprafata de 450 mp, dispus pe 3 nivele, ce detin 10 camere de tratament dedicate special dorintelor si nevoilor dvs: o camera pentru terapii de cuplu dotata cu sauna cu infrarosu si jacuzzi, capsula SPA, paturi de masaj; zona SPA dotata cu sauna finlandeza si jacuzzi 6 persoane; o camera de relaxare dotată cu 3 sezlong-uri confortabile si masute de servit ceai; 3 camere tratamente corporale; o camera masaj; o camera solar vertical si bronzare organica; o camera de diagnoza; o camera de estetica faciala, cosmetica, beauty. De asemenea, centrul mai detine si 4 posturi de hair styling, 4 posturi de manichiura-pedichiura si make-up.
  Annette Beauty Salon & SPA inseamna un stil de viata, o experienta senzoriala special creata pentru cei care doresc sa isi regaseasca echilibrul interior.
  De la serviciile incluse pana la personalul angajat, totul este atent selectionat pentru ca timpul petrecut aici, sa fie asemanator cu o evadare din cotidian.
  Centrul nostru va ofera o varietate de tratamente naturale si servicii terapeutice, de înfrumusetare si întretinere. Serviciile incluse in oferta noastra promit calea catre o silueta frumoasa si un tonus exceptional, energizat cu optimism. Ritualuri SPA complexe, tratamente corporale de ingrijire si slabire, special concepute pentru a satisface nevoile celor mai pretentiosi clienti. O gama variata de tratamente faciale care au scopul de a curata tenul in profunzime, redandu-i stralucirea si fermitatea.

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie