• 306

  Salon Noblesse
  0 recenzii

 • Acum aproape 8 ani , cand am pus bazele acestui business , nu stiam cat de dedicat trebuie sa fii ca sa poti face fata . Am avut multe peripetii , o fluctuatie de personal la care nu ne asteptam dar despre care am aflat ca este normala , multe momente tensionate generate tot de aceasta migratie a angajatilor, care isi racoleaza si clientii in momentul in care pleaca ,dar si multe satisfactii , momente frumoase , multumiri , datorate clientilor nostri , care ne-au motivat sa mergem mai departe. Am participat de-a lungul timpului la seminarii , training-uri , incercand sa ne mentinem in pas cu noutatile in domeniu si sa ne punem la punct tehnicile de lucru. Am participat la targuri, expozitii si diverse evenimente mondene , cu demonstratii live de coafura si make-up . Am sponsorizat in fiecare an diverse licee sau facultati, pentru diverse evenimente . Vrem sa fim intotdeauna la dispozitia clientilor nostri fideli , indiferent de ora . Ne imbunatatim gama de produse in permanenta , pentru a multumim toate categoriile de clientela. Avem in momentul de fata in salon produse din gamele : JOICO , KYANA , KEMON ,REVLON , TIGI ,SENSCIENCE , S-FACTOR , JEAN D'ARCEL , KRYOLAN , MASTERS COLORS , SOTHYS , O.P.I. , iar din luna Noiembrie 2012 am adus si brand-ul CHI ! Din luna August 2014 lucram si cu brand-ul WELLA !

  Respecta-ti frumusetea ... si vei simti diferenta .

  Vino la Noblesse si vei gasi ceea ce , cu siguranta , cauti de mult : un lux pe care ti-l poti permite .

  Noblesse este raspunsul cautarilor voastre . Este ceea ce fiecare dintre voi merita : un loc unde sa va simtiti minunat , un loc din care sa plecati intotdeauna multumite de rezultat si in care sa va doriti sa reveniti cat mai curand .

  Va stam la dispozitie cu personal atent selectionat , foarte bine pregatit si deosebit de amabil si primitor , cu aparatura de inalta performanta , produse profesionale de lux , exclusiviste , utilizate si apreciate in saloane de renume international , intr-un mediu deosebit de elegant si rafinat , toate acestea pentru a fi in masura sa satisfacem si cele mai exigente pretentii .

  Si nu in ultimul rand, acordam o importanta deosebita preturilor practicate in salonul nostru ,venind in intampinarea cerintelor dumneavoastra cu tarife mai mult decat rezonabile , flexibile , dar si cu oferte speciale deosebite .

  Scopul salonului nostru este provocator : acces nelimitat la frumusete .

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 306 Creează un Cont Business
  pentru Salon Noblesse
  Arrow-right