• 437

  Manuky – Clubul copiilor
  0 recenzii

 • La Manuky parintii le pot darui copiilor lor cele mai frumoase amintiri.
  Spatiul larg, aerisit si luminos adaposteste jucarii profesionale si certificate (masinute, tobogane, casute, barca piratilor, spatii de lucru bucatarie, atelier mecanic, masa air-hockey, masa foosball, darts etc) astfel incat cei mici sa fie in siguranta) si jocuri pentru toate varstele, bouncer si tobogane gonflabile profesionale.
  Datoria suprafetei generoase a salii, sarbatoritii pot invita pana la 40 de copii.
  Organizam petreceri pentru pitici de la un an pana la pustani de 12 ani.
  Personajele noastre venite din lumea minunata a povestilor (Printesa Elsa, Minnie si Mickey Mouse, Tinker Bell si Peter Pan, Piratul Fioros si Piratita cea frumoasa, Cenusareasa, Alba ca Zapada, Barbie, Aurora, Arlechina, Spiderman, Superman, Tigrila, Clown) prind viata cu ajutorul unor animatori profesionisti veseli si pusi pe joaca mereu.
  Copiii mai mari se pot distra alaturi de DJ-ii nostri, pot dansa si canta cele mai moderne hit-uri, cu lasere, masina de fum si karaoke.
  Spectacolele de teatru, magie si circ sunt de obicei urmarite si aplaudate atat de copii, cat si de parinti, iar piniatele aduc bucurii dulci nenumarate.
  Parintii beneficiaza de un loc generos de unde ii pot urmari pe micuti si pot totodata socializa la o cafea.
  Manuky – Clubul copiilor organizeaza in fiecare vacanta de vara si programul „Happy Summer” – un program zilnic (07:30 – 16:30), destinat copiilor pana la 7 ani, cu activitati educative si recreative, masa de pranz si odihna.
  Va asteptam cu drag!
  Program de lucru: luni – vineri: 12:00 – 19:30, sambata – duminica: 10:00 – 20:00;

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 437 Creează un Cont Business
  pentru Manuky – Clubul copiilor
  Arrow-right