• 410

  La Castel
  0 recenzii

 • Restaurantul La Castel*** este cel mai bun motiv de evadare într-un cadru natural de poveste, în pădure, lângă cascadă, într-o oază de relaxare şi ospitalitate.

  Născut din dorinţa de bun gust şi din dragoste pentru bucătăria internațională plină de savoare şi arome alături de cea românească ce-ţi aduce aminte de copilărie, Restaurantul La Castel*** este locul ideal pentru un prânz în familie, întâlniri de afaceri, cine festive şi diverse evenimente.

  Pentru o cină romantică, o cină cu prietenii sau cu orice altă ocazie, La Castel atmosfera este completată cu acorduri de muzică live.

  Pentru a vă încânta simţurile, Chef Adrian cu o vastă experienţă în bucatăria internaţională, petrecându-şi mulţi ani răsfăţând oaspeții multor restaurante de lux din țară și din străinătate, v-a pregatit un meniu internațional condimentat şi cu preparate românești, bucurându-vă papilele gustative cu arome deosebite.

  Magia gustului poate fi descoperită pretutindeni în meniul restaurantului, fie că vorbim de supe cu ciuperci de pădure sau zărbuşcă, de raţă crocantă cu varză bavareză sau de şniţele uriaşe şi plăcinte savuroase stropite cu multă bere,vin şi băuturi alese.

  Chef Adrian conduce o echipă de bucătari experimentați care are în palmares nenumărate medalii câștigate la concursurile gastronomice nationale și internaționale.

  Incă de când a luat naștere, Restaurant La Castel *** a fost prezent prin echipa sa de bucătari la Olimpiada Mondială IKA Erfurt Germania 2012, Competiția Euro Asia Ekaterinburg 2012, Campionatul Internațional de gătit "Cupa Moldovei" România 2013, Campionatul Internațional de gătit "Cupa Aradului " România 2013, Competiția Balcanică Sank Petersburg Rusia 2013, Campionatul Internațional de gătit "Cupa Moldovei" România 2014, Cupa Mondială a bucătarilor Luxemburg 2014.

  Chef Adrian în anul 2014 a câștigat medalia de bronz la una din cele mai mari competiții internaționale : Cupa Mondială a bucătarilor Luxemburg 2014, cât si nenumărate medalii la concursuri specifice.

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 410 Creează un Cont Business
  pentru La Castel
  Arrow-right