• 309

  Maviov
  0 recenzii

 • Cu o tradiţie de 20 ani în hairstyling, MAVIOV este locul în care rafinamentul se întâlnește cu dinamismul. Aici, ambientul intim, relaxant vă asigură o experienţă inedită, pentru a vă putea pune în valoare frumusețea. Îmbinăm tehnică, creativitate şi experienţa pentru a aduce cele mai bune rezultate. Profesionalismul şi pasiunea cu care membrii echipei noastre reuşesc să ofere servicii de calitate, satisfac până şi cele mai exigente cerinţe.

  In cele două saloane din Iasi oferim servicii de coafură, manichiură-pedichiură, cosmetică facială şi decorativă (make-up, tattoo) si modelare corporală. Toate acestea sunt personalizate în funcţie de nevoile dumneavoastră pentru a crea experiente placute si nu doar servicii.

  În 2006 am înfiinţat Şcoala MAVIOV, acreditată de Ministerul Muncii şi Învăţământului, ce oferă tinerilor pasionaţi de hairstyling şansa de a se dezvolta la cele mai înalte standarde în acest domeniu. Mai multe detalii legate de înscriere găsiți aici.

  La MAVIOV, atenţia pentru detalii şi dorinţa de a aduce mereu un suflu nou determină calitatea experienţei pliată pe nevoile clientului. Vă așteptăm cu drag să treceți prin experiența MAVIOV.

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 309 Creează un Cont Business
  pentru Maviov
  Arrow-right