• 724

  Farfalina Events
  0 recenzii

 • Sublimul vine de la fiecare mire care-si vede pentru prima oara femeia iubita in rochia de mireasa, vine de la fiecare parinte care-si priveste pruncul increstinat. Simplitatea vine de la noi si cu permisiunea d-voastra incercam sa va aratam ca lucrurile simple pot transforma o seara de suflet intr-una de neuitat.
  Firma noastra va pune la dispozitie atat accesorii handmade, cat si finite, simple, toate menite sa ajute fiecare persoana, indiferent de buget, sa aibe ceea ce fiecare merita , intr-o seara de mult asteptata.
  Stim ca fiecare eveniment trebuie anuntat asa cum se cuvine, de aceea va punem la dispozitie o gama larga de invitatii pentru nunta si botez, realizate si concepute pe marimea evenimentului ce urmeaza sa-l traiti.
  Nu spunem ca suntem cei mai buni, ci ca suntem cei mai simpli. Simpli prin faptul ca incercam sa facem dintr-un lucru mic, o amintire de neuitat. Simpli pentru ca suntem la inceput si ne dorim sa invatam cu ajutorul d-voastra ce inseamna sa aduci un zambet intr-o seara pe care toti o visam si mai ales meritam sa o traim.

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie