• 255

  Spitalul multidisciplinar Arcadia
  0 recenzii

 • Spitalul Arcadia este o instituţie medicală de elită, în care valoarea echipei, performanţa aparatelor şi ambientul primitor se îmbină pentru a asigura servicii pentru sănătate la un nivel excepţional.
  pitalul Arcadia oferă pacienţilor condiţii de spitalizare de nivel premium, fie că este vorba de spitalizare de zi sau continuă.

  Rezervele au dotări şi facilităţi moderne, includ serviciul de Nurse Call şi toate elementele necesare unei şederi cât mai sigure şi confortabile pentru pacient.

  Atmosfera plăcută pe care o creăm în jurul lor, atitudinea deschisă şi caldă a personalului medical şi administrativ, armonia şi eleganţa ambientului sunt menite să ofere pacienţilor internaţi liniştea şi relaxarea necesare, făcând perioada de spitalizare mai uşoară, indiferent de durata acesteia.
  Ce înseamnă SERVICII DE SPITALIZARE de nivel premium?

  Servicii complete de îngrijire medicală personalizată, de tip spitalicesc
  Sistemul integrat Nurse Call, instalat în toate rezervele din Arcadia Hospital, permite apelarea de urgenţă a asistentei medicale, pacientul putând folosi unul dintre cele trei butoane de apel instalate în rezervă: lângă pat, în toaletă şi lângă uşa de intrare.
  De asemenea, rezervele sunt dotate cu prize de gaze medicale și sisteme de monitorizare permanentă a funcțiilor vitale, care facilitează acordarea unor îngrijiri medicale de maximă eficiență și performanță.
  Servicii complete de alimentație pentru pacient
  Meniul complet pentru o zi de spitalizare include 3 mese, fiind alcătuit în funcţie de preferinţele pacientului şi de recomandările medicului curant.
  Hrana pacienților este preparată în bucătăria proprie a spitalului, în cele mai bune condiții, cu un control complet și riguros asupra calității hranei și respectării tuturor standardelor nutriționale, medicale și de igienă ale alimentației pacienților, precum și asupra modului de preparare, gramajelor și ingredientelor folosite pentru meniuri.
  Hrana pacienților este furnizată în recipiente sigilate de unică folosință.
  În secția de neonatologie, biberoanele sunt sterilizate, iar hrana de completare pentru nou-născuți este preparată, la rândul ei, cu apă filtrată și sterilizată.

  Produse și accesorii de îngrijire și igienă personală pentru pacient
  Produsele includ, după caz:
  lenjerie pentru pacient (halat de baie, papuci de interior, pijama);
  produse de igienă corporală: săpun lichid / șampon, prosoape, produse speciale pentru lăuze, nou-născuți și bebeluși, etc.;
  accesorii diverse: șervețele de unică folosință, uscate și umede, șervețele pentru bebeluși, jocuri și jucării pentru copiii spitalizați în Dpt. Pediatrie (în funcție de vârsta acestora) etc.
  Produsele sunt destinate pentru folosire exclusiv pe durata spitalizării.
  Cazare medicală în rezervă standard sau VIP

  Rezervele Arcadia, amenajate la nivel de cinci stele, au o capacitate de cazare pentru una sau două persoane şi oferă, la cerere, facilităţi pentru însoţitor. Ca o notă aparte, în unitatea de Cardiologie Intervențională există și rezerve cu trei paturi, special adaptate cerințelor pacienților din această sferă medicală.
  Paturile medicale Völker din dotarea rezervelor Arcadia sunt controlate prin telecomandă şi au multiple funcţiuni şi utilităţi, fapt care contribuie la confortul deplin al pacientului și recuperarea sa rapidă în perioada de tratament, vindecare și refacere.
  Fiecare rezervă are mobilier modern, televizor LCD, telefon, toaletă proprie, sistem integrat wireless, telecomandă multifuncțională pentru reglarea complexă a ambientului din încăpere, decorațiuni personalizate în funcție de destinația încăperii.
  Rezervele din Departamentul Pediatrie sunt individuale şi au, la rândul lor, facilităţi pentru însoţitor. Mobilierul destinat copiilor este adaptat vârstei pacienților, fiind disponibile după caz pătuțuri pentru bebeluși, dulăpioare și mese de înfășat etc.
  Toate rezervele Arcadia pot fi adaptate pentru persoanele cu dizabilități.

 • GALERIE FOTO

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 255 Creează un Cont Business
  pentru Spitalul multidisciplinar Arcadia
  Arrow-right