• 331

  Salon Bliss
  0 recenzii

 • Principiile de baza ale activitatii noastre sunt: - colaborare cu cei mai buni parteneri - profesionalism inalt al echipei - raspundere orientata spre rezultat - satisfacerea clientilor - economisirea timpului clientilor prin programari bine sustinute Secretul nostru pentru o culoare intensa in nuante vibrante este vopseaua de par Londa Profesional. Ofera mai multa vitalitate parului tau cu noua colectie Londa Professional Style.

  Salon Bliss din Iasi, judet Iasi va ofera calitate la preturi atractive. Aici gasiti despre Salon Bliss din Iasi informatii complete si actualizate la zi in 2015, poze relevante si mai nou, tururi virtuale realizate pentru fiecare incapere in parte si care va permit sa vizitati virtual Salon Bliss din Iasi.

  Va recomandam sa apelati la Salon Bliss din Iasi pentru servicii si produse, reduceri si oferte promotionale ale Salon Bliss Iasi pe care le gasiti pe site-ul de prezentare din cadrul ghidului online. Clientii pot apela Salon Bliss din Iasi la sediul din adresa Str. Radu Voda,Nr.6, Bl. 777, Sc. A, Ap. 2, parter, din Iasi, Iasi.

  Deasemenea, puteti contacta Salon Bliss din Iasi la telefon pe 0332/418625 sau fax . Va sunt puse la dispozitie in cadrul paginilor specifice din cadrul site-ului de prezentare din cadrul ghidului toate informatiilede care aveti nevoie despre Salon Bliss Iasi cu sediul din Str. Radu Voda,Nr.6, Bl. 777, Sc. A, Ap. 2, parter, Iasi, Iasi. Aici veti gasi modalitati de plata si monede acceptate la Salon Bliss din Iasi.

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 331 Creează un Cont Business
  pentru Salon Bliss
  Arrow-right