• 429

  Vivo – Fusion Street Food
  1 recenzie

 • Proiectul a inceput din pasiunile culinare a doi frati ieseni – Bogdan si Mircea Panache si din dorinta de a arata ca tinerii pot fi atrasi de mancarea de calitate, cu ingrediente sanatoase, intr-o maniera inedita.

  Vivo s-a lansat pe piata ieseana in 2012, intr-o ghereta construita in jurul unui copac, pe Copou, cu servire la strada. In 2013, spatiul de preparare a produselor s-a marit, iar echipa a sustinut numeroase evenimente gastronomice, precum si lansarea propriei carmangerii – Meat Concept Store.

  In 2014, echipei i s-a alaturat tanarul antreprenor Bogdan Zaharescu si impreuna au pornit ambitiosul proiect Vivo Fusion Food Bar, deschizand in Iasi primul local dintre cele 3 prevazute pana la sfarsitul lui 2015.

  Cateva dintre atractiile si secretele Vivo

  + Localul este amenajat in asa fel incat clientii sa poata vedea in timp real cum se prepara mancarea.

  + Carnea este transata si tocata in fiecare dimineata. Ea este tratata ca un steak – nu se adauga decat condimente, si acestea numai atunci cand este pusa pe placa de gatit.

  + Painea este facuta in-house, in aceeasi zi in care este servita si contine numai apa, faina, unt, drojdie, ou si susan. 90% dintre ingredientele folosite sunt locale si alese cu o atentie deosebita.

  + Nu se folosesc potentiatori de gust, coloranti, conservanti sau stabilizatori.

  + Pentru a mentine viu interesul fanilor sai, Vivo Fusion Food Bar urmeaza sa organizeze numeroase evenimente culinare si sesiuni de live cooking.

 • recenzii

  5.0
  (1 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


  082
  Anca b
  26 Noiembrie 2015
  5


 • 429 Creează un Cont Business
  pentru Vivo – Fusion Street Food
  Arrow-right