• 462

  Grădinița Lorelay
  0 recenzii

 • Din 2009, de când funcţionează Grădiniţa Lorelay, am pus pe primul loc copilul. Acest aspect important rămâne în centrul atenţiei noastre şi în cadrul şcolii primare care îşi deschide porţile din septembrie 2012, ca urmare a dorinţei părinţilor de la grupa mare de a fi alături de noi şi pe parcursul ciclului primar. Fiecare copil e unic. Fiecare copil merită să fie fericit, să se simtă apreciat şi să experimenteze succesul. Dacă, peste ani, absolvenţii noştri privesc în urmă şi spun că Şcoala Primară Lorelay a avut un rol important, pozitiv, în viaţa lor, noi, ca şi cadre didactice şi părinţi, am reuşit.

  Am menţionat părinţii, pentru că educaţia înseamnă parteneriate. Parteneriatul între instituţia noastră de învăţământ şi fiecare familie joacă un rol crucial în transformarea copiilor în adulţi tineri. Colaborând, vom asigura copilului dumneavoastră cel mai bun start în viaţă.

  Avem cadre didactice implicate în realizarea viziunii noastre, care îşi iubesc profesia. La şcoală oferim un plus de confort copiilor, oferind un cadru didactic cu care au lucrat încă din grădiniţă. Predăm copiilor noştri, învăţăm alături de ei, vorbim cu ei, sărbătorim împreună succesele. Pun în slujba instituţiei noastre toată experienţa acumulată de-a lungul celor 12 ani ca învăţătoare, schimburile de experienţă din străinătate, anii în care am predat la Facultatea de Psihologie a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca sau momentele în care am îndrumat practică pedagogică.

  Sunt absolut convinsă că dacă ne veţi vizita, veţi observa bucuria şi încântarea pentru studiu, atât la cei mici, cât şi la cei mari.

  Vă aştept să ne cunoaştem!

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 462 Creează un Cont Business
  pentru Grădinița Lorelay
  Arrow-right