• 377

  British Council
  0 recenzii

 • British Council este organizaţia internaţională a Marii Britanii pentru relaţii culturale şi educaţionale, avand sedii in 110 ţări din intreaga lume. Activitatea sa este axată in special pe domeniile educaţie, societate civilă şi creaţie. Prin intermediul British Council aveţi acces la o varietate de cursuri şi examene de limbă engleză, seminarii de pregătire, resurse şi materiale in limba engleză şi puteţi stabili legături cu alţi specialişti.

  British Council a fost infiinţat in 1934 in Marea Britanie, iar centrul din Romania a fost deschis incă din anul 1938. Pe langă sediul principal din Bucureşti, in prezent există centre British Council şi in Iaşi şi Cluj-Napoca. Legătura Marii Britanii cu Iaşiul a inceput in 1992, cand British Council a deschis o Biblioteca Britanică in parteneriat cu Biblioteca Centrală Universitară "Mihai Eminescu”, urmand ca in 2003 să fie inaugurat noul Centru British Council din Iaşi.

  Pe langă o bibliotecă cu numeroase materiale in limba engleză, British Council Iaşi administrează o serie de examene internaţionale, organizează seminarii şi cursuri de pregătire pentru profesori şi, de asemenea, desfăşoară clubul BritTeen in limba engleză, pentru copii şi adolescenţi.

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie