• 330

  Hill Center Sport & Spa Iași
  0 recenzii

 • Hill Center Sport & Spa este un centru de fitness şi îngrijire corporală, dotat cu echipamente profesionale de ultimă generaţie şi echipamente cardio cu TV, internet şi jocuri incluse. La Hill Center veţi găsi o multitudine de servicii de modelare, relaxare şi îngrijire corporală, o echipă de antrenori profesionişti şi un personal înalt calificat, preocupat de sănătatea şi bunăstarea dumneavoastră.

  Hill Center Sport & Spa este situat pe dealul Buciumului, nu întâmplător, ci pentru că am vrut să creăm un spaţiu în care activităţile sportive se îmbină cu activităţi relaxante, într-un mediu curat şi sănătos, departe de poluarea oraşului.

  Într-un cadru în care domnesc energia, armonia şi voia-bună, vă servim la cele mai înalte standarde, porţii sănătoase de mişcare, frumuseţe şi relaxare. Ingredientele principale sunt activităţile sportive diversificate, îmbinate cu serviciile de spa şi înfrumuseţare corporală.

  Vă regăsiţi sănătatea şi bunăstarea printr-o doză zdravănă de mişcare la:
  Fitness şi body building
  Aerobic: step, pilates, tonifiere, spinning, tae-bo
  Tenis
  Body & mind - pentru doamnele însărcinate

  Vă regăsiţi echilibrul şi buna dispoziţie prin serviciile de spa:
  Masaje de relaxare, recuperare, anticelulitice, de tonifiere
  Jacuzzi
  Saună uscată
  Saună umedă
  Sau în zona de relaxare special amenajată în acest sens

  Vă regăsiţi strălucirea şi frumuseţea la beauty salon unde oferim:
  Tratamente cosmetice şi de îngrijire corporală
  Manichiură sau pedichiură Spa
  Servicii de coafor şi frizerie
  Vă revitalizaţi după antrenamente cu o cafea, un ceai sau o limonadă la Hill Cafe.

  În tot acest timp, copiii dumneavoastră se dezvoltă prin activităţi distractive în tabăra special creată pentru ei, unde dansează, fac aerobic (aerokids), tenis, se joacă sau pictează.

  Filosofia noastră

  Am creat Hill Center Sport & Spa deoarece credem că putem reface echilibrul natural dintre minte şi trup, numai prin îmbinarea dintre mişcare şi relaxare, prin sport şi spa.

  Obiectivul nostru este să vă oferim servicii de cea mai înaltă calitate, într-o ambianţă relaxantă, cu un personal pregătit la cel mai înalt nivel profesional.

  Angajamentul pe care ni-l asumăm faţă de dumneavoastră este consolidat de trei principii solide, care ne ghidează întreaga activitate: seriozitate, integritate, profesionalism.

 • recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie