• 147

  Vulcanizare Auto Iasi -Auto Tyre Experts
  0 recenzii

 • Vulcanizarea noastra, Auto Tyre Experts are ca dorinta satisfacerea pe deplin a cerintelor clientilor si adaptarea continua a serviciilor la preferintele acestora. Activitatea pe care o desfasuram este sintetizata prin oferirea unui pret corect pentru produse si servicii de cea mai inalta calitate, ce se bazeaza pe solutii performante si echipamente moderne, combinate cu experienta personalului.

  Intr-o vulcanizare clasica putem repara anvelope intepate, taiate sau lovite, insa la vulcanizarea noastra va putem ajuta cu reparatie completa, ce presupune ceva mai mult decat solutia temporara a acoperirii gaurii si a reechilibrarii rotii. Orice defect al anvelopei implica automat modificari mai mici sau mai mari si la geometria directiei.

  In urma impactului cu borduri sau alte denivelari, janta sufera deformari ce duc la dezechilibrarea rotii. Te asteptam la o operatie de indreptat jante, urmata de echilibrarea rotilor si orice alta operatie necesaraOferim de asemenea si servicii de cosmetica si detailing auto,polish profesional. In conformitate cu principiile noastre, incercam sa reducem pe cat posibil timpul pe care il petreci in vulcanizarea noastra,rezolvandu-ti problemele in cel mai scurt timp. Astfel,echipa noastra de profesionisti, plecand inca de la operatii simple precum montarea/demontarea rotilor foloseste echipamente pneumatice care asigura o eficienta ridicata.

  De asemenea,vulcanizarea noastra are o sala de asteptare moderna unde puteti petrece timpul cat timp noi va punem inapoi pe traseu in cea mai buna forma si in cel mai scurt timp.

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 147 Creează un Cont Business
  pentru Vulcanizare Auto Iasi -Auto Tyre Experts
  Arrow-right