• 307

  La Gioconda - centru de frumusețe
  0 recenzii

 • Centrul de Frumusete GIOCONDA Iasi va asteapta sa va bucurati de de cele mai performante terapii de slabit, anticelulitice, de fermitate, de remodelare corporala, relaxare, lifting corporal si facial, terapii de estetica faciala, diminuarea ridurilor de expresie, terapii anti-aging, prin programe create special pentru dumneavoastra.

  Medicii Centrului de Frumusete GIOCONDA, in urma diagnosticului corporal si facial, recomanda tratamente personalizate si intocmesc schema de tratament in functie de dorintele personale.

  Hair-stylistii nostri realizeaza cu pasiune coafura mult dorita folosind produse ale unor branduri recunoscute, iar make-up artistii centrului, prin machiajele profesionale, vor desavarsi “look-ul” dumneavoastra.

  Centrul de Frumusete GIOCONDA investeste in permanenta in personal calificat, produse profesionale si tehnologie de ultima generatie, pentru a va putea oferi intotdeauna servicii originale, tratamente corporale si faciale complexe cu rezultate dovedite, bucurandu-va in acelasi timp de o ambianta placuta si atentia binemeritata.

  Pentru a aduce un plus de incredere clientilor sai, calitatea serviciilor Centrului de Frumusete GIOCONDA este recunoscuta la nivel international prin certificatul ISO 9001:2008, de catre TUV NORD CERT.

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 307 Creează un Cont Business
  pentru La Gioconda - centru de frumusețe
  Arrow-right