• 715

  Loran Flowers & Events
  0 recenzii

 • Loran este o firma de organizari evenimente cu standarde profesionale, experienta si expertiza demonstrate. Planificam si desfasuram eveninente de tip corporate, business, personale si petreceri private in cele mai atente si fine detalii.
  Descriem o abordare unica in planificarea evenimentelor importante din viata dumneavoastra. Cu o experienta demonstrata in organizarea de evenimente, Loran te indeamna sa iti lasi grijile in seama noastra pentru cele mai bune rezultate. Aducem un plus de valoare si o nota profesionista evenimentului pe care il planifici.
  Servicii consiliere
  O nunta fara cusur cere pregatiri pe masura. Organizarea nuntii, rochia de mireasa, programarea la stilist si fotograful sunt detaliile care completeaza evenimentul si care raman in mintea si inimile nuntasilor. Tot ce ramane este sa traiti momentul si sa lasati toate grijile in seama noastra!

  Servicii pentru companii
  Florile reusesc mereu sa aduca o nuanta de culoare pana si in cel mai monoton ambient. Aici intervenim noi cu solutii de destindere a atmosferei prin aranjamente florale menite sa transforme orice birou intr-o oaza de inspiratie pentru afaceri de succes. Printre altele asiguram si servicii de catering, videoproiector si voie buna.

  Servicii pentru botez
  Unul dintre cele mai importante momente din viata unui parinte este crestinarea copilului. Planificarea acestui eveniment plin de incarcatura emotionala si spirituala poate deveni o povara daca nu sunt utilizate serviciile corespunzatoare. Loran vine in intampinarea dumneavoastra cu o gama completa de servicii, de la decoratiuni pentru biserica si local, aranjamente florale, lumanari de botez pana la ursitoare.

  Servicii Stare Civila
  In cadrul gamei de servicii pentru Starea Civila se regasesc decoratiile pentru masini, aranjamentele si accesoriile florale, serviciile de catering, sampania si personalul de servire.

  Servicii Cununie Religioasa
  Cununia Religioasa are o insemnatate profunda pentru miri, iar fiecare clipa devine in mod inevitabil una de neuitat. Dorim sa pastram zambetul pe chipul mirilor si al nuntasilor pe intregul parcurs al evenimentului printr-o organizare completa. Buchetul miresei, lumanarile de cununie, decoratiunile din cadrul bisericii, cosuletul pentru petale si aranjamentele florale sunt menite sa completeze si sa amplifice starea de fericire.

  Servicii pentru petrecerea de nunta
  Petrecerea de nunta devine ca o carte de vizita pentru miri. De aceea, toate grijile acestora legate de organizare pot fi lasate in seama noastra. Oferim o gama larga care include aranjamente florale, decoratii florale pentru tort, elemente decorative pentru local si artificii.

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie