• 539

  Eurokid
  0 recenzii

 • De ce EURO KID?

  Activitatea instructiv-educativa care pe care o desfasoara EURO KID Iasi este una care se bazeaza pe valorile europene promovand un invatamant competitiv,adaptat particularitatilor de varsta si individuale ale copiilor.
  Centrul educaţional EURO KID din Iasi este o mica societate, o a doua familie, un loc unde se poate practica educatia europeana, spatiul unde se asigura nu numai un volum important de cunostinte, dar se formeaza si mentalitati moderne si deschise.

  MISIUNEA EURO KID IASI

  Misiunea Centrului EURO KID din Iasi este de a asigura un viitor european copiilor, accesul la o educatie complexa si echilibrata, raportandu-se permanent la standardele si practicile Uniunii Europene.
  Pentru realizarea misiunii, EURO Kid si-a propus :
  - Crearea unor conditii spirituale si materiale favorabile vietii intr-un cadru formal modern,corespunzator normelor si valorilor europene.
  - Satisfacerea nevoilor fiecarui copil de a se simti util, legat de altii, dar si autonom.
  - Sa asigure fiecarui copil conditiile pentru cea mai buna, completa si utila dezvoltare, in parteneriat si colaborare cu actorii sociali, promovand toleranta si intelegerea intre copii.
  - Respectarea drepturilor fundamentale ale omului, cu prioritate ale copilului si valorizarea fiecarui participant la actul creativ.
  - Aplicarea prevederilor tuturor normelor legale si actionarea in sensul reformei invatamantului romanesc.
  - Pregatirea psiho-pedagogica, metodica si practica a viitoarelor educatoare se raporteaza la cote de exigenta maxima.
  Prescolarii sunt primii beneficiari ai investitiilor societatii, dar si viitorii adulti care trebuie sa fie capabili sa asigure dezvoltarea societatii .

 • Recenzii

  0.0
  (0 recenzii)

  Lasă-ne o recenzie


 • 539 Creează un Cont Business
  pentru Eurokid
  Arrow-right